accountant business man pressing calculator

Sukladno članku 77. stavku 3. Zakona o gospodarenju otpadom (NN 84/21) davatelj javne usluge dužan je provesti prethodno javno savjetovanje novog cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada.

 

Temeljem navedenog provodimo ovo javno savjetovanje u trajanju od 03.08.2022 do 03.09.2022. godine za Prijedlog Cjenika javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Grada Paga.

Pozivamo Vas da se uključite u javnu raspravu s Vašim primjedbama i prijedlozima kako bi eventualno dodatno poboljšali navedeni Cjenik.

Molimo Vas da svoje primjedbe dostavite na priloženom obrascu u navedenom roku na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Po završetku javnog savjetovanja, na našoj web stranici objavit ćemo izvještaj sa zaprimljenim primjedbama i odgovorima na iste.

Podjeli objavu Čistoće Pag d.o.o. na društvenim mrežama
Pin It
EU GDPR & Kolačići
Na web stranici Čistoće Pag d.o.o. koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad web stranice, dok nam drugi pomažu u poboljšanju web stranice i korisničkog iskustva (praćenje kolačića). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti web stranice.